El-installation

Elektriker-service på højt plan

Det er altid godt at have hænderne skruet ordentligt på, men sommetider kan der alligevel dukke en vist nervøsitet eller skeptisme op, når kunderne mener, at de selv kan håndtere montering og installering af elektricitet. Hos Elektriker Nørrebro ønsker vi, at hjælpe kunderne med at udføre disse opgaver, så det bliver gjort på den mest forsvarlige måde. Ydermere giver det kunderne den bedste forudsætning for at deres produkt og resultat er holdbart og effektivt.

Det kan være en farlig affære at installere og montere tekniske og elektriske apparater, belysning til både indendørs- og udendørsbrug eller tilslutning af alarmsystemer i både erhverv og privat sammenhæng, hvorfor det kan være smart at benytte sig af vores højt erfarne og rutinerede fagfolk. De tilbyder, leverer og yder nemlig elektricitet på højt plan med fokus på sikkerhed og de retningslinjer, der måtte være i de respektive rum.

Indenfor elektricitet kan man skelne mellem en stærkstrøms- eller kommunikationsinstallation. Stærkstrømsinstallation er diverse lys- og kraftinstallationer, hvorimod kommunikationsinstallationer afdækker arbejdet med antenner eller fibernet. Det vil altså sige, at det i kommunikationsinstallationer er arbejdet med diverse forbindelser. Kontakt os for at vi kan finde ud af, hvad du har brug for at vi hjælper dig med.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Opsætning af lys, lamper og belysning

Når det kommer til hvilken belysning, som man skal vælge til enten erhvervet eller privaten, så kigger man oftest på det både æstetiske look og det praktiske udgangspunkt. Der findes både lys til indendørs- og udendørsbrug.

I forhold til valget af den optimale belysning afhænger i den grad af, hvordan der indendørs og udendørs er indrettet, samt hvad de forskellige rum bruges til. Det har stor betydning for både inde- og udeklimaet, hvilken slags belysning man vælger. Vores fagfolk kan guide og vejlede i processen, så det bliver det helt rigtige valg for dig og dine behov.

elektriker nørrebro elpære lys
elektriker nørrebro el-installation el-tjek

IHC og trådløse løsninger

Med tiden kommer der smarte og praktiske alternativer til, hvordan vi kan indrette og befinde os i vores hjem eller arbejde. Udviklingen af teknik er konstant, hvorfor der også kommer nye løsninger til hele tiden. Med et IHC-styret hjem får du en helt ny oplevelse af hvad stikkontakter og afbrydere betyder.

Et IHC-styret hjem bliver dit eget nyt smarthome. Du vil altså kunne styre hele hjemmet på trådløs manér. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om denne løsninger, og hvad det kan gøre for din hverdag at skifte de fysiske kontakter ud med de trådløse løsninger.

Ventilationssystemer - termisk og atmosfærisk indeklimakontrol

Ønsker du optimering eller renovering af udluftning systemet i din private bolig eller på erhvervspladsen? Og oplever du, at der altid er et usundt indeklima, så kan det være et tydeligt tegn på, at ventilation- og klimaanlægget skal have en opdatering.

Med den helt rette ventilation kan man skabe et indeklima, der passer på dit helbred og sørger for, at du ikke hele tiden bliver udsat for usund luft. Det kan nemlig være med til at forringe din koncentrationsevne og gøre dig oftere syg end normalt. Kontakt os så vi kan guide dig i, hvilket ventilationssystem du bør vælge.

elektriker nørrebro el-service

Modtag dit
uforpligtende tilbud