Private

El-service til din private bolig

Her hos Elektriker Nørrebro bestræber vi os efter at gøre kunderne til en essentiel del af processerne i vores udførsel af arbejdet. Det er vigtigt for os, at kunderne har den bedst mulige oplevelse, når det kommer til levering og ydelse af vores El-service. Grunden til dette er klar, da vi skal sørge for at optimere kundens bolig. Det kan sommetider være en udfordring at invitere fremmede mennesker indenfor hjemmets fire vægge, men vi gør vores ypperste for at kunden både føler sig tryg ved vores autoriserede elektrikere og deres resultater.

Vi hjælper dig med håndtering, montering og installering af lige netop den slags elektricitet, som du har behov for. Det kan være alt lige fra belysning både inden- og udendørs, samt ventilationsanlæg. Ligeledes kan vi hjælpe med data- og teleinstallationer, samt montering af hårde hvidevarer. Med et stort team af højt erfarne, rutinerede og dygtige fagfolk så vil du med vores kompetencer vide at elementerne og koblingerne er lavet med respekt for fagets stil.

Du er velkommen til at kontakte os for at vi kan tage en snak om, hvad du og din bolig har behov for. Samtidig kan vores autoriserede el-installatører give dig et uforpligtende tilbud.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Fremtidens el-tekniske hjem

Vi kender den karakteristiske og helt almindelige fysiske stikkontakt og afbryder i det klassiske hjem. Men med teknologiens hastige udvikling har det nu betydning for, hvordan den fremtidige stikkontakt og afbryder vil fungere. Du kan for eksempel med et IHC-anlæg få fremtidens hjem.

Det vil sige, at stikkontakterne og afbryderne i hjemmet nu kan trådløst styres via en telefon, computer eller tablet. Når noget nyt opstår, så kan det også skabe mange spørgsmål, hvorfor vi med glæde hjælper med alle de nødvendige praktiske informationer, som du måske mangler. Du kan kontakte os via telefon eller mail.

elektriker nørrebro energioptimering pv solceller
elektriker nørrebro sikring overvågning

Beskyttelse og sikring af privatbolig

Vi ejer alle ejendele, der både har økonomisk og personlig værdi. Nogle har mere end andre, men uanset hvad kan vi alle finde ting i vores hjem, der har stor betydning for os på den ene eller den anden måde. Vi vil hjælpe vores kunder med at passe på og beskytte deres bolig til det fulde. Det er altafgørende, at når man har valgt at anskaffe sig et alarmsystem, så skal det også tilsluttes korrekt for at fungere optimalt. Det kan vi hos Elektriker Nørrebro hjælpe dig med. Kontakt os gerne for mere information på mail eller telefon.

El-teknik og -installation til enhver ejendom

Når det kommer til elektricitet i din bolig, så er det relevant at kigge på den bolig, som man bor i. Det kan for eksempel afsløre, hvilken kilde man skal vælge som både varme- og ventilationsanlæg. Ydermere har det betydning for den helt optimale og perfekte belysning på inden- og udendørsarealer.

For os er det altså væsentligt at vide, om du bor i en ældre eller nyere lejlighed, et parcelhus eller en massiv villa. Og er det en 1-plans eller 2-plans bolig, som du bor i? Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til valg af elektricitet.

elektriker nørrebro el-entreprise plantegning stikkontakt

Modtag dit
uforpligtende tilbud