Erhverv

Smarte el-installationer til erhverv

Elektriker Nørrebro har også ønsker ligesom vores kunder har, når det kommer til vores udførsel og levering af smarte el-installationer til erhvervspladsen. Vi varetager altså ikke kun private opgaver indenfor elektricitet, men vi har ligeledes autoriserede elektrikere, der har været en del af både store såvel som små erhvervsopgaver.

Der er mange forskellige aspekter, der skal være af fuld effektivitet og funktionalitet, når det kommer til arbejdspladsen. Det er vigtigt, at alle de forskellige kroge af elektriciteten fungerer optimalt, da det ellers kan få ubehagelige konsekvenser, hvis det ikke gør. Det drejer sig blandt andet om den belysning eller ventilation, som man bruger i det respektive miljø. Vi kan også hjælpe med trådløse systemer såsom CTS- eller IHC-anlæg.

Vores fagfolk er højt erfarne, rutinerede og rustede til at påtage sig disse sommetider store opgaver. De har prøvet det før, og vil bruge deres massive indblik i branchen, når de hjælper dig på rette vej. Vi hjælper dig naturligvis med at finde det ultimative til dig og din virksomhed. Vi forstår, at du skal træffe et valg på mange medarbejderes vegne, hvorfor vi gør vores ypperste for at kunne tilbyde det bedste alternativ til en god pris.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Tyveri og alarmer

I erhvervslivet er det meget væsentligt at sørge for at have installeret og monteret det helt rigtige alarmsystem. Der er mange erhvervsdrivende, der er udsat for røveri og uvelkomne gæster på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Og det kan være utrygt og nervepirrende at lade sit livsværk stå natten over eller i andre lukkeperioder, hvorfor et alarmsystem ikke kun beskytter din erhvervsplads, men ligeledes skaber gode forudsætninger for dit eget mentale helbred. Ydermere vil du have mulighed for at reagere med det samme med et velfungerende installeret og monteret alarmsystem.

elektriker nørrebro data it-installation
elektriker nørrebro el-service

Få et driftsoverblik med installation af CTS-anlæg

Hos Elektriker Nørrebro ved vi, at et CTS-anlæg kan hjælpe mange virksomheder. Central Tilstandskontrol og Styring kan være med til at give et indblik i og skabe et overblik over energiprocesserne, der sker via blandt andet varme- og ventilationsanlæggene.

Apparatet er en gevinst i form af, at det gør det muligt for virksomhederne at spare på energiforbruget og derigennem spare penge. Vi hjælper dig med at finde den mest brugervenlige løsning, og vi installerer naturligvis også det intelligente system. Du kan kontakte os for en snak om dine behov og ønsker, samt få et uforpligtende tilbud med på vejen.

Hvilken arbejdsplads har du?

Når det kommer til elektricitet, så har det stor betydning for, hvad der skal belyses og bruges af generel strøm. Det har altså indflydelse på størrelsen af projekterne, hvorvidt man arbejder som landmand på en massiv landejendom, man står bag en detailforretning eller holder til i et kontorfællesskab.

Det vil sige, at når man har fundet ud af hvilke rammer man er i, og til hvilke rammer man søger nye eller optimerede el-installationer, så kan man herefter bedre forstå de behov og ønsker, som man eventuelt har. Det hjælper vi naturligvis med ved at tage en uforpligtende snak med dig.

elektriker nørrebro erhverv kontor

Modtag dit
uforpligtende tilbud