Energioptimering

Besparelser på el-regningen

Der er mange ting man selv kan gøre for at bespare penge i forhold til ens elregning. Der er forskellige fif, der kan være en hurtig kilde til elbesparelser. Det er altid rart at finde måder, hvorpå man kan skåne pengepungen, og hvis du for eksempel sørger for at slukke får lyset, når du forlader din bolig eller fylder vaskemaskinen op, og vælger at bruge tørresnoren oftere, så kan du spare på din samlede elregning.

Andre kilder til besparelse er for eksempel gennem varmegenvinding, optimering af gamle apparater med bedre energimærkning eller valg af trådløse og nye teknologiske løsninger. Det vil altså sige, at man både kan tillade sig at tænke på at bespare en del penge, hvis man vil renovere til noget bedre eller bygge helt fra ny.

Vores autoriserede elektrikere kan vejlede og guide dig igennem, hvad man ellers kan gøre af tiltag for at opnå miljøbevidste elbesparelser. Og når der er en stor gevinst ved energioptimering, så vil vi altid stå klar til at hjælpe dig på rette vej. Vi leverer løsninger både til erhvervspladser og private boliger. Ved at have fokus på at energioptimere så vil du opleve enten en mere effektiv bolig eller virksomhed.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Fordelene ved central tilstandskontrol og styring (CTS)

Ved hjælp af intelligente systemer kan du, som hverdagsbruger af diverse el-installationer, få en trådløs løsning, der omtales som Central Tilstandskontrol og Styring (CTS). CTS betyder, at du via denne kan have overblik, kontrollere og styre dine varme- og ventilationsanlæg m.fl.

Selve anlægget og de trådløse aspekter af dette giver dig hurtigt og bekvemt et overblik over helheden af det pågældende energiforbrug. Det er en smart løsning til især erhvervspladser, hvor man foretrækker at kunne skabe det bedste og ultimative arbejdsmiljø til medarbejderne. Det hele styres, håndteres og overvåges gennem en smartphone, computer eller tablet. Vi hjælper dig gerne med at installere og montere, så kontakt os endelig for yderligere information.

elektriker nørrebro energioptimering cts-anlæg
elektriker nørrebro el-installation varmepumpe

Varmegenvinding - miljømæssig og økonomisk effektivisering

Den primære fordel og gevinst ved at benytte sig af varmegenvinding er, at man allerede bruger den eksisterende luft, som er i rummet eller boligen. Det er også via dette, at man har mulighed for at spare penge, da man bruger noget, der er der i forvejen.

Det vil altså sige, at varmeudledningen foregår bæredygtigt. Processen sker via en enkel varmeveksler, som sørger for at omdanne den gamle luft til frisk og sund luft. Det er altså ikke kun en fordel økonomisk, men er ligeledes et af de bedste alternativer for den generelle sundhed. Hvilket altid skal være en prioritet.

Hybridbiler og elbiler

Med teknologiens konstante og kontinuerlige udvikling kan det ikke undgås, at fremtiden vil byde på mange nye opfindelser, der vil skabe besparelser på både kortere og længere sigt. Elbilen er et godt eksempel, da du efter anskaffelse af bilen vil spare penge. Så du vil næppe fortryde det på den lange bane. Hybridbilen er til dig, der er midt i mellem og ikke just vil købe en elbil. Men dette giver et godt indblik i, at der er penge at spare i forbindelse med elektricitet mange steder, og det kan være smart at fremhæve dem alle.

elektriker nørrebro ladestation elbil opladning

Modtag dit
uforpligtende tilbud